четвер, 29 червня 2017 р.

                                      «Бібліотека- територія добра»
    Ось і настала довгоочікувана пора – літні канікули.. Школа скінчилась і для всіх настали три місяці свободи та радості. І як же проводити свій вільний час, так щоб і весело, і з користю? Наша  бібліотека відкриває свої двері для охочих поринути у безкінечний чарівний світ    гармонії знань та розваг, як для дітей, так і для дорослих. Вкотре у цьому переконались і наші нові друзі – родини переселенців,
Люди заходять до бібліотек не тільки для того, щоб взяти почитати книжки, а й за добрим словом. Почути голос рідних через скайп – зв’язок чи надіслати товаришу електронного листа, або переглянути останні новини з рідних міст.
Щоб донести інформацію про бібліотечні послуги до тимчасово переміщенних осіб в бібліотеці виготовлений інформаційний буклет « Втратити дім, але не втратити надію». Проводяться цикли інформаційних бесід. Поряд з постійними користувачами бібліотеки тимчасово переміщенні особи відвідують різноманітні творчі пізнавальні акції, беруть участь у масових заходах, які провдить бібліотека.
 Особливо зацікавив дітей цикл рольових читань «Буду книжки я читати – рідну мову буду знати» та цикл відеороликів « Вінниччина - наш рідний край".


Немає коментарів:

Дописати коментар